Iunie 2020: Noutăți din Social Media despre care ar trebui să știi

Printre toate informațiile care ne inundă feed-urile zilnic, știrile din Social Media și Digital Marketing ar trebui să primeze – în special dacă acesta este domeniul în care activezi. Astfel, am strâns pentru tine cele mai importante titluri și sper să îți fie de ajutor în elaborarea planurilor pentru perioada ce urmează:

1. Cursuri online gratuite de la Facebook

Facebook a lansat 15 cursuri gratuite, acoperind mai multe arii. Aici poți consulta lista completă a acestora 👉 https://bit.ly/2X2vkmH

2. Instagram Rooms

Utilizatorii de Instagram pot crea camere de chat direct din inbox-ul lor. Acestea sunt găzduite în Messenger, astfel încât, în timp ce poți crea o cameră de chat în Instagram, va trebui totuși să schimbi pe Messenger pentru a te putea angaja în chatul video.
💭 Mai multe detalii -> https://bit.ly/2LWagru

3. Emailuri personalizate de marketing

Utilizatorii Facebook Pages au descoperit o funcție nouă ce are ca scop crearea unor “e-mailuri personalizate de marketing”. Acest tool se adresează mai mult întreprinderilor care nu sunt la fel de familiarizate cu marketingul prin e-mail, oferind o altă modalitate de a le ajuta să se conecteze cu publicul lor cu ajutorul unor instrumente simple.
📧 Mai multe detalii -> https://bit.ly/3doZ2I1

4. YouTube Select pentru advertiseri

YouTube anunță o nouă modalitate de a cumpăra publicitate, într-un efort continuu de a asigura marketerii că pot face publicitate în siguranță, oferind acces agențiilor de publicitate la o selecție limitată și de calitate superioară a creatorilor și editorilor.
💭 Mai multe detalii -> https://bit.ly/3ggDY8u

5. Google Discovery Ads

După ce a anunțat prima dată opțiunea anul trecut, Google a pus la dispoziție Discovery Ads – te vei putea baza pe înțelegerea de către Google a intenției consumatorilor în timp ce aceștia derulează prin sursele Google preferate.
💡Mai multe detalii -> https://bit.ly/36Ttbg7

6. Video Chapters – un nou tool pentru creatori

Dacă te-ai găsit vreodată căutând printr-un video lung pe YouTube pentru a ajunge la partea „bună”, vei aprecia noua caracteristică pe care YouTube a lansat-o recent: Video Chapters – utilizează marcaje temporale pe care creatorii le aplică clipurilor video, astfel utilizatorii se pot deplasa cu ușurință într-o anumită secțiune a clipului video sau să revizioneze o porțiune a clipului video.
💭 Mai multe detalii -> https://tcrn.ch/2yTIgSq

7. Google a șters review-urile negative pentru TikTok

Google a șters din Google Play review-urile negative pentru aplicația TikTok, după ce un influencer a postat un videoclipîn care arunca acid pe fața unei femei.
📧 Mai multe detalii -> https://bbc.in/307l4v2

8. Facebook a ușurat arhivarea informațiilor despre tine

Pentru unii activă de ceva vreme, funcția de Manage Activity este acum disponibilă tuturor utilizatorilor Facebook, pentru a-și putea șterge/ ascunde informații din trecut. Să nu uităm de funcția Take a break introdusă de ceva vreme în sistem (Când închei o relație cu cineva, apeși „Take a break” și toate pozele cu voi intră în anonimat. Cool, nu?)
💭 Mai multe detalii -> https://bit.ly/2z5dINK

Nu uita să te abonezi la newsletter sau să ne urmărești pe pagina de Facebook  pentru a fi la curent cu noutățile din domeniu.

Join to newsletter.

Subscribe to our Digital Marketing
Monthly Newsletter. We never send spam.

Talk with us.

What’s next for your brand?
We’re here to help you achieve it.