Iulie 2020: Noutăți din Social Media despre care ar trebui să știi

Ți-ai dat seama când a trecut prima jumătate a anului? Nici noi, dar stingem uimirea cu o serie de știri din Social Media pe care să le luăm în considerare în perioada ce urmează:

1.Plăți prin intermediul WhatsApp

Serviciul de mesagerie deținut de Facebook a anunțat că utilizatorii din Brazilia vor fi primii care vor putea trimite și primi bani prin intermediul aplicației, utilizând Facebook pay. În curând și pe ecranele (mobile) din România :)
Sursa: https://bit.ly/2NqXMZG

2. YouTube shoppable ad format

YouTube a anunțat un nou format care va face anunțurile video de pe YouTube mai „shoppabile” prin adăugarea de imagini de produs pentru a transfera traficul direct către paginile de produse ale mărcilor.
Sursa: https://tcrn.ch/2ATk4AO

3. LinkedIN Live

LinkedIn a publicat în această săptămână un nou ghid despre cum pot fi utilizate instrumentele de evenimente virtuale și de live streaming.
Sursa: https://bit.ly/3fUFDQl

4. Facebook inițiază mai multe comentarii

După cum ne-am obișnuit, interacțiunile sporesc reach-ul pe Facebook, iar comentariile, în special, pot avea un impact mare. În urma discuțiilor, se va semnala apoi algoritmul Facebook conform căruia mai mulți oameni ar trebui să vadă acest post, să se alăture și să își împărtășească gândurile asupra aceluiași subiect.
Sursa: https://bit.ly/2Agnv3V

5.  Noi tool-uri de retargetare de la LinkedIN

LinkedIn se angajează să ofere clienților caracteristici și soluții noi. Astfel, vor introduce noi instrumente de retargetare pentru rețeaua de audiențe LinkedIn.
Sursa: https://bit.ly/2A4txEZ

6. Instagram ads

Instagram va permite acum noilor agenți de publicitate din anumite regiuni să creeze campanii publicitare pe Instagram fără a fi necesar să se conecteze la o pagină Facebook.
Sursa: https://bit.ly/2YsikaG

7. Un tool pentru a porta datele în Google Photos

Instrumentul de transfer al fotografiilor de pe Facebook este acum disponibil la nivel mondial la jumătate de an de la lansarea inițială în Europa. Noul tool le permite utilizatorilor rețelei sociale să transmită direct o copie a fotografiei lor către serviciul de stocare Google prin transfer criptat.
Sursa: https://tcrn.ch/2MI5PRn

8. Un ghid nou oferit de LinkedIN

LinkedIn a publicat un nou ghid care analizează principalele elemente de conținut și publicitate pe care brandurile ar trebui să le vizeze în această perioadă. Cu orientarea către client în schimbare poate fi dificil să știi ce ar trebui să comunice și cum ar trebui să comunice brandul tău. Ghidul LinkedIn îți vine în ajutor cu câteva sfaturi https://bit.ly/3d9RtE5

9. Instagram shopping se extinde

Instagram a deschis secțiunea de Shopping la mai multe întreprinderi, inclusiv pentru creatorii de conținut care doresc să-și vândă propria marfă. Vezi ce trebuie să respecte întreprinderile pentru a vinde pe platformă.
Sursa: https://bit.ly/31vboLS

10. Brazilia suspendă serviciul de plăți WhatsApp

La mai puțin de o săptămână de la lansarea noului serviciu de plată din Brazilia, Banca Centrală a țării a decis să suspende serviciul de plăți prin intermediul WhatsApp.
Sursa: https://bit.ly/31vboLS

Nu uita să te abonezi la newsletter sau să ne urmărești pe pagina de Facebook  pentru a fi la curent cu noutățile din domeniu.

Join to newsletter.

Subscribe to our Digital Marketing
Monthly Newsletter. We never send spam.

Talk with us.

What’s next for your brand?
We’re here to help you achieve it.