Iulie 2022: Noutăți din Social Media despre care ar trebui să știi

Cum să începem mai degrabă , dacă nu cu un exercițiu de gândire laterală (cu soluția la final)? –> Un bărbat intră într-un bar şi cere un pahar cu apă. Barmanul îi oferă apă, dar bărbatul îi spune că apa nu l-a ajutat. Barmanul se gândeşte o clipă, scoate un pistol şi îl îndreaptă spre bărbat. Acesta îi mulţumeşte barmanului şi pleacă.

După furtuna de creiere este momentul să ne întoarcem la scopul inițial: știrile din Social Media din ultima perioadă.

Tik Tok

Instagram

instagram, instagram amber alerts,

YouTube

Facebook

Meta

Meta avatars store

LinkedIn

snapshot

  • se anunță un nou update al opțiunii Creator Mode, oferind utilizatorilor mai multe elemente pentru construirea prezenței pe rețeaua de socializare, precum evenimentele audio, afișarea link-urilor în profil și alte modalități de a-ți crește comunitatea;
  • acum poți promova rapid un eveniment și să obții înscrieri cu ajutorul butonului de boost.

WhatsApp

Google

  • își extinde regulile privind reclamele referitoare la produsele și serviciile financiare, pentru a proteja utilizatorii împotriva fraudelor online.

 

–-

Soluția problemei de gândire laterală: Bărbatul încerca sa scape de sughițuri, iar barmanul îl ajută speriindu-l cu pistolul.

 

–-

Nu uita să te abonezi la newsletterul lunar și să ne dai follow pe Instagram, unde publicăm știrile săptămânale și multe alte informații prețioase.

Join to newsletter.

Subscribe to our Digital Marketing
Monthly Newsletter. We never send spam.

Talk with us.

What’s next for your brand?
We’re here to help you achieve it.