Martie 2021: Noutăți din Social Media despre care ar trebui să știi

Noutati digital marketing martie 2021

Gata, a venit și primăvara pe care o așteptam cu toții (sau nu)… Ce bine ar fi să o întâmpinăm cu noutățile din Digital Marketing, nu crezi?

Haide să vedem despre ce este vorba:

1. Instagram Live cu mai mulți invitați

În timp ce streaming-ul live își trăiește momentul său de glorie, Instagram lansează chat-uri video cu mai mult de 2 participanți. Detalii aici.

2. Clona aplicației Clubhouse

Această știre nu va surprinde pe nimeni – Facebook este acum în curs de dezvoltare a propriei clone Clubhouse. Dacă ești curios, află mai multe de aici.

3. Un nou ghid LinkedIN

LinkedIn a publicat un nou ghid de 17 pagini despre reclama B2B eficientă, care evidențiază câteva dintre elementele cheie pe care trebuie să le luați în considerare atunci când vă organizați campaniile. Iată aici ghidul – https://bit.ly/37j2jYl

4. Mai puține postări din feed-ul personal pe stories

În timp ce continuă să adauge din ce în ce mai multe funcții, Instagram a trimis o notificare anumitor utilizatori. Împărtășită de către expertul în Social Media Matt Navarra, Instagram îi oprește acum pe unii utilizatori să partajeze postări din feed în Stories.

5. WhatsApp adaugă autentificarea biometrică

WhatsApp a adăugat o nouă caracteristică biometrică pentru a aduce un nou strat de autentificare pentru cei care folosesc versiunile sale web și desktop. Detalii aici.

6. Professional Dashboard – Instagram

Instagram a decis să lanseze noul său „Professional Dashboard” ca serviciu de asistență pentru creatori. Cu toate resursele și instrumentele care există deja pe Instagram, acesta ajută la reunirea tuturor acelor informații centralizate într-un singur loc.

7. YouTube Clips

După lansarea Shorts anul trecut, YouTube a început să testeze o nouă funcție pentru a permite utilizatorilor și creatorilor să partajeze segmente specifice din videoclipuri și fluxuri live, denumite „Clips”. În prezent, această funcție este în versiune Beta, disponibilă numai pe un număr limitat de canale.

Urmărește-ne pagina de Linkedin pentru a afla știrile săptămânale din Digital Marketing & Social Media.

Join to newsletter.

Subscribe to our Digital Marketing
Monthly Newsletter. We never send spam.

Talk with us.

What’s next for your brand?
We’re here to help you achieve it.